Publicat la: 04.02.2019. 19:27 / 2.108 views

FETIŢĂ DE CINCI LUNI, DECEDATĂ LA SPITAL. AVEA CONVULSII FEBRILE ŞI INSUFICIENŢĂ HEPATICĂ

femeie spitalTragedie pentru o familie numeroasă din Robeasca. Sâmbătă seară, o fetiţă de doar 5 luni s-a stins din viaţă, pe patul de spital, la câteva ore după ce a fost adusă cu o ambulanţă la cea mai mare unitate medicală din judeţ. Mama bebeluşului a ajuns cu ea la Spital.

La prezentarea pe secţia de Urgenţe Pediatrie, bebeluşul avea febră 42 şi convulsii. S-a făcut testul rapid de gripă, rezultatul fiind negativ.

Având în vedere starea gravă a micuţei, medicii de la Buzău au luat legătura cu colegii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, pentru un transfer. Între timp, fetiţa a intrat în stop cardiorespirator iar doctorii au resuscitat-o, însă apoi a decedat.

Potrivit medicilor, primele date indică o pneumonie netratată la timp.

Protecţia Copilului a demarat o anchetă.

Fetiţa era cel de-al şaptelea copil născut în familia din Robeasca, familie aflată în evidenţele Asociaţiei “Împreună pentru buzoieni”. După decesul bebeluşului, asociaţia a făcut un apel către buzoieni pentru sprijinirea familiei în demersurile pentru înmormântare. Cei care vor să doneze pot lua legătura, pe facebook, cu Asociaţia “Împreună pentru buzoieni”. (Mirela Copariu, Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!