(UPDATE/VIDEO) Q.E.D., despre profesoara Năstăsoiu! AUR Buzău rămâne fără candidați la Primărie și CLM

(UPDATE/VIDEO) Q.E.D., despre profesoara Năstăsoiu! AUR Buzău rămâne fără candidați la Primărie și CLM

UPDATE 3 (2 mai, ora 15:00)

Astăzi, la ora 17:00, chiar dacă până la această oră nu am primit niciun răspuns la invitația publică pe care i-am adresat-o de, cea de a participa la o emisiune, o vom aștepta pe doamna profesor Elena Năstăsoiu în studioul Campus TV. Indiferent și independent de decizia fostului candidat AUR la funcția de primar al orașului Buzău de a participa sau nu la emisiune, în studioul nostru va fi prezent președintele interimar al organizației județene AUR Buzău, deputatul Sorin-Titus Muncaciu.

Pe toată durata ediției speciale de azi, îi vom păstra un scaun liber doamnei profesor Năstăsoiu, dar și linia de telefon liberă, dacă va dori, totuși, să intervină în discuție (0238.720.026). Emisiunea va fi interactivă, telespectatorii având posibilitatea de a interacționa la nr. de telefon fix precizat mai sus, precum și prin SMS-uri și mesaje Whatsapp, la nr. 0.758.412.494

UPDATE 2 (1 mai)

Campus TV îi lansează, public, profesoarei Elena Năstăsoiu invitația de a participa mâine, 2 mai, la ora 17:00 sau la ora 20:00 (alegerea îi aparține), la o emisiune în urma căreia cetățenii, mai ales cei interesați de subiect, să tragă concluziile despre minciună, destabilizare ori demnitate. Cu sau fără prezența în studio a deja fostului candidat AUR la funcția de primar al orașului Buzău, ediția specială de la ora 17:00 sau 20:00 va fi realizată. Vă vom anunța, în cursul zilei de mâine, la ce oră vom realiza emisiunea.

UPDATE

Apare și prima reacție oficială a conducerii AUR Buzău, după lovitura de teatru dată de profesoara Elena Năstăsoiu, pe care reprezentanții AUR o cataloghează infiltrată și iepuraș al PNL și PSD.

,,S-au făcut presiuni uriașe pentru ca AUR să nu candideze la aceste alegeri locale! Partidul Comasat PSD-PNL și sistemul care îi ține în brațe au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ne bloca, pentru a se asigura că nu vom avea candidați. Ne-am trezit cu tot felul de infiltrați, care s-au detonat în ultimele zile.
A fost o luptă contra cronometru pe parcursul ultimelor 5 zile pentru a înlocui tot felul de „iepurași” plantați de PSD și PNL în AUR de-a lungul ultimilor ani, care au fost alături de noi, au mimat grija pentru românii pe care ne-am asumat să îi reprezentăm, care spuneau că sunt frații noștri de cauză. Din păcate, acești „iepurași” au ales să se retragă în unitățile care i-au plantat cu zgomot, încercând să ne denigreze, aruncând cu noroi.
Oamenii au venit către AUR, nu către un membru. Membrii și susținătorii AUR sunt oameni care văd manipulările și blaturile PSD-PNL.
Ne încăpățânam să luptăm și să facem dreptate pentru Buzău și pentru România
!” , a transmis, în această dimineață, biroul de presă al AUR Buzău.

*ȘTIRE INIȚIALĂ

Campus TV a avut dreptate în cazul celei mai mari bombe de precampanie înregistrate, iată, la Buzău (vezi, AICI, materialul exclusiv scris în urmă cu o săptămână), o bombă materializată azi-noapte, în fața Palatului Comunal, unde profesoara Elena Năstăsoiu a produs cutremurul pentru AUR Buzău: a lăsat partidul fără candidat la funcția de primar, dar și fără mulți dintre candidații pentru miniparlamentul local. Și-a retras candidatura de la Biroul Electoral Municipal pentru fotoliul de primar, iar mai mulți candidați de pe listele CLM i-au urmat gestul Elenei Năstăsoiu.

La câteva minute după miezul nopții, cea care ne jignea public, în urmă cu o săptămână, că noi, Campus TV, am fi promovat ,,o minciună ordinară,, și ne solicita să ne prezentăm scuze pentru materialul publicat, a făcut fix ceea ce noi am scris că ar fi posibil să facă. Și tot cum am anticipat, PNL va fi noua casă politică. E doar o chestiune de ore…

Reacția la cald a profesoarei Năstăsoiu, la 10 minute după ce Campus TV, în urmă cu o săptămână, dezvăluia despre acest plan

Între timp, Elena Năstăsoiu a șters toate postările cu și despre AUR de pe contul personal de facebook și și-a dezactivat pagina de politician...

Q.E.D., despre profesoara Năstăsoiu!

,,Quod erat demonstrandum” (q.e.d.). Era expresia prin care matematicienii greci, cum ar fi Arhimede sau Euclid, își încheiau teoriile matematice. În traducere, ceea ce era de demonstrat. Departe în a ne erija în matematicieni. Nicidecum.

Noi suntem Campus TV! Iar, la fel ca la orice tentativă a cuiva de a ne decredibiliza, am reacționat ca atare. Și vom reacționa în continuare, indiferent cine și ce este!

Așadar: cum rămâne cu scuzele?

Dacă sunteți curioși de motivele oficiale invocate de profesoara Elena Năstăsoiu, anunțate public, în miez de noapte, puteți accesa acest link.

O singură întrebare am avea acum, pentru profesoara Elena Năstăsoiu

Nemulțumirile, despre care ați spus azi-noapte, erau de ceva timp. Listele de candidați au fost stabilite din timp. Nu e ca și cum, înainte cu 15 minute de închiderea înscrierilor pentru candidați ar fi apărut ceva nou.

Așadar: De ce a fost nevoie de regia asta?

Vom reveni! (cu alte dezvăluiri, atât despre acest subiect, cât și despre alte jocuri de pe scena politică a Buzaului)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și