Inaugurare așteptată. Se montează stații electrice de încărcare

Inaugurare așteptată. Se montează stații electrice de încărcare

La Centrul Intermodal de Transport de pe Calea Eroilor vor fi instalate trei stații electrice de încărcare, care vor da verde inaugurării oficiale a obiectivului de investiții. Pe Calea Eroilor, după giratoriu, va fi construită o trecere de pietoni supraînălțată pentru accesul către Patinoar. Autogara de la Piața Săracă va fi relocată în Centrul Intermodal iar autobuzele de transport persoane județene nu vor mai intra în oraș.

Deși construcția Centrului Intermodal de Transport de pe Calea Eroilor pare a fi gata, inaugurarea nu a avut încă loc iar muncitorii mai lucrează câte ceva, în special la exterior.

Amenajarea unei treceri de pietoni supraînălțată a fost programată pentru săptămâna viitoare când, în a doua zi de Paști, va avea loc și o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean, în legătură cu mutarea autogării de la Piața Săracă.

În Centrul Intermodal vor avea capăt de linie și câteva trasee ale societății TransBus dar și unele curse județene de transport în comun.

Tot în perioada următoare de timp vor fi instalate și trei stații electrice de încărcare: două pentru autobuze și una pentru autoturisme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și