Ei sunt candidații înscriși în cursa pentru Primăria Buzău. Luptă încinsă pentru fotoliul de primar

Ei sunt candidații înscriși în cursa pentru Primăria Buzău. Luptă încinsă pentru fotoliul de primar

Șapte candidați se bat pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău, la Alegerile Locale din 9 iunie. Este vorba despre trei femei și patru bărbați.

Astăzi, la orele prânzului, șase candidați își depususeseră cu succes dosarele de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție Buzău. Este vorba despre Elena Năstăsoiu, profesoară, din partea Alianței pentru Unirea Românilor, Constantin Toma, inginer, din partea Partidului Social Democrat, Carmen Ichim, juristă / ingineră, din partea Partidului Național Liberal, Florin Drăgulin, economist, din partea Alianței Dreapta Unită, Laurențiu Stîlpeanu, jurist, din partea Partidului S.O.S. România, și Haritina Crăiță, ingineră, candidat independent.

Astăzi, în jurul orei 15:00, și-a depus dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție cel de-al șaptelea candidat. Este vorba despre George Epurescu, cercetător științific, din partea Partidului Democrației și Solidarității – DEMOS.

Astăzi, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor. În perioada 10 mai – 8 iunie, va avea loc campania electorală iar scrutinul este programat duminică, 9 iunie, între orele 07.00 – 22.00.

Un comentariu la: “Ei sunt candidații înscriși în cursa pentru Primăria Buzău. Luptă încinsă pentru fotoliul de primar

  1. Se zice “cei din urmă vor fi cei dintâi”????
    Succes tuturor! Sper să fie o competiție și alegeri corecte, ținând cont că eu ca independent nu voi avea reprezentanți în secțiile de vot. Se spu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și