(VIDEO) ,,M-am născut a doua oară!” Povestea cutremurătoare prin care a trecut Florin Drăgulin, aspirant la fotoliul de primar al Buzăului

(VIDEO) ,,M-am născut a doua oară!” Povestea cutremurătoare prin care a trecut Florin Drăgulin, aspirant la fotoliul de primar al Buzăului

Vineri, 26 aprilie, în prezența mai multor lideri ai Alianței Dreapta Unită, Florin Drăgulin, lider al organizației municipale a USR Buzău, și-a lansat candidatura pentru Palatul Comunal.

Florin Drăgulin și deputatul Dan Barna (vicepreședinte USR, fost vicepremier)

Urmărește, AICI, emisiunea în care cei doi au fost prezenți la Campus TV

Drăgulin a avut un discurs surprizător: a ales să povestească despre cel mai crunt moment din viața sa, în adolescență, când a fost la un pas de moarte.

Mai jos, urmăriți discursul integral al lui Florin Drăgulin

Duminică, de Florii, chiar de ziua sa onomastică, Florin Drăgulin a depus dosarul de candidatură pentru funcția de primar, fiind însoțit la Biroul Electoral Municipal de candidații de pe listele depuse pentru Consiliul Local Muncipal, în frunte cu fostul viceprimar Constantin Ionescu.

În seara de dinaintea depunerii candidaturii, la sediul partidului, Florin Drăgulin și susținătorii săi au avut un mod inedit de a se încuraja pentru viitoarea cursă electorală, fapt ce se poate vedea în clipul postat de Silviu Iordache, pe contul său de TikTok, unde filmulețul are deja mii de vizualizări.

3 Comentarii la: “(VIDEO) ,,M-am născut a doua oară!” Povestea cutremurătoare prin care a trecut Florin Drăgulin, aspirant la fotoliul de primar al Buzăului

  1. Campusul nu mai este al lui Brebe. Aparține lui Rachel…

  2. Cat a plătit Muculin și gașca pentru “ lacrimogena “ de pe prima pagină? Cat al luat Brebe curatul!

  3. Chiar merită o șansă. Om tânăr, mentalitate tânără … De asta are nevoie Buzăul! Poate așa se curăță puțin și sistemul.
    Susțin! Votez, pentru că sunt tânăr!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și