Publicat la: 11.03.2019. 19:22 / 504 views

DERBY-UL FOTBALULUI BUZOIAN, ADJUDECAT DE GLORIA. ROŞ-ALBAŞTRII S-AU IMPUS, SÎMBĂTĂ, ÎN FAŢA METALULUI

Gloria a reuşit să se impună, din nou, în cel de-al doilea derby din istoria fotbalului buzoian. Elevii lui George Timiş au reuşit să se impună mult mai greu decât în tur, printr-o dublă semnată de Ricardo Mihalache. Graţie victoriei şi a pasului greşit făcut de Oţelul la Darabani, Gloria se distanţează la cinci puncte în clasament şi ia o opţiune importantă pentru promovarea în Liga a II-a.

fotbal golRicardo Mihalache, intrat în teren de doar câteva minute, în locul lui Chipirliu, a profitat de o greşeală a portarului Costel Toader şi a deschis scorul. Metalul a irosit ocazia egalării, după un şut din 16 metri scos in extremis de keeperul Gloriei. Gazdele au mai punctat o dată, tot prin Mihalache, după un contraatac. Vârful Gloriei a depăşit poate prea lejer fundaşii centrali ai Metalului şi a finalizat calm, cu latul, la colţul lung.

La finele meciului, superioritatea Gloriei a fost recunocută şi de antrenorul oaspeţilor. Vali Stan a fost nemulţumit de faptul că elevii săi s-au apărat doar în prima repriză. Declaraţiile de după meci oferite de cei doi tehnicieni au lăsat de înţeles că cele două cluburi au îngropat, cel puţin deocamdată, securea războiului.

După-amiaza zilei de sâmbătă se putea încheia şi mai bine pentru Gloria. Oţelul era condusă cu 1-0 de codaşa Sănătatea Darabani dar a reuşit să egaleze în minutul 87. Pasul greşit făcut de gălăţeni îi oferă Gloriei cinci puncte avans în clasament şi o opţiune serioasă pentru promovarea în Liga a II-a.

Etapa viitoare Gloria se va deplasa la Lieşti, pentru meciul cu Sporting, în timp ce Metalul va primi acasă pe Bucovina Rădăuţi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!