Deznodământ amânat. Gloria pierde cu Șelimbăr

Deznodământ amânat. Gloria pierde cu Șelimbăr

Gloria n-a reușit să obțină punctul care ar fi propulsat-o în Superligă. Buzoienii au pierdut, 1-2, la Cisnădie, cu Șelimbăr.

Minutul 13 a fost norocos pentru Gloria, după ce Daniel Benzar a reușit să deblocheze tabela, după o combinație cu Chică-Roșă. Servit vine la 15 metri, fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid a tras imparabil, în vinclu.

Sibienii nu au cedat și au reușit să egaleze cu un sfert de oră înainte de pauză, prin Visic.

Și la reluare gazdele au început mai bine, având prima ocazie bună prin Gîț, fost jucător la Gloria. Buzoienii s-au mulțumit să joace la trecerea timpului și să bifeze un egal cât se poate de tangibil, rezultat care aducea promovarea matematică. Băieții din Crâng puteau înscrie golul decisiv în minutul 62, după o acțiune frumoasă, finalizată la colțul scurt de Perianu. Roșca s-a opus, însă, respingând în corner.

În minutul 72 a venit lovitura de teatru. Visic a reluat cu capul o centrare excelentă a lui Monea, de lângă un Crișan apatic. Mingea s-a dus la colțul lung, lăsându-l spectator pe Greab.

Cristi Dumitru, intrat pe teren imediat după golul sibienilor, putea egala în minutul 83, după o gafă a lui Natea. Devierea atacantului buzoian a trecut, din păcate, pe lângă poartă.

Pe final, Buzăul a atacat cu toate liniile, însă destul de tardiv. Egalarea nu a mai venit, și din cauza unui fotbal lipsit de luciditate. Gloria n-a fost în stare să așeze mingea la firul ierbii iar baloanele lungi, trimise către un atac fără talie, nu au adus rezolvarea dorită.

La final, 2-1 pentru Șelimbăr, astfel că promovarea matematică e amânată până în următoarea etapă, cea de pe teren propriu, cu Slobozia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și