Publicat la: 29.08.2018. 19:12 / 1.067 views

BUZĂUL ARE UN NOU SUBPREFECT. GENERALUL LUCIAN FOCA, ÎNVESTIT ÎN FUNCŢIE

Astăzi, în prezenţa tuturor şefilor de deconcentrate, a preşedintelui Consiliului Judeţean, a Primarului şi a prefectei Carmen Ichim, a avut loc ceremonia de învestire în funcţie a noului subprefect de Buzău, generalul Lucian Foca. Fostul militar a depus jurământul de credinţă şi a dat asigurări tuturor celor prezenţi că va pune în slujba noii funcţii întreaga sa experienţă acumulată în cei peste 30 de ani de Armată.

subprefect 2La şedinţa de învestire au fost prezenţi toţi şefii de deconcentrate iar cel care a condus-o a fost Teodor Gheorghe, directorul Direcţiei Generale pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului. Teodor Gheorghe a fost şi cel care a dat citire ordinului de încetare a mandatului fostului subprefect Sorin Gheorghe şi celui de numire pe funcţie a generalului Lucian Foca.

Emoţionat, noul subprefect, Lucian Foca, a depus jurământul şi a dat asigurări tuturor celor prezenţi că va pune în slujba noii funcţii întreaga sa experienţă acumulată în cei peste 30 de ani de Armată.

În acelaşi timp, fostul subprefect l-a felicitat pe Lucian Foca.

Prefectul Carmen Ichim i-a urat noului subprefect bun venit în corpul înalţilor funcţionari.

Fostul subprefect va rămâne în cadrul Prefecturii Buzău, pe postul de consilier juridic, pe care l-a ocupat înainte de a ocupa funcţia secundă din cadrul Prefecturii Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!