Contre pe tarif. S-au majorat prețurile la taxi

Contre pe tarif. S-au majorat prețurile la taxi

Consilierii municipali au aprobat astăzi majorarea tarifelor maximale de distanță de zi și de noapte pentru transportul în regim de taxi. Au existat și păreri contra și a fost solicitată scoaterea proiectului de pe ordinea de zi. În final proiectul a trecut cu majoritate de voturi.

Doar cu câteva ședințe ordinare înainte de formarea unui nou Consiliu Municipal, actualii aleși municipali încă găsesc motive de „contre”, mai mult sau mai puțin politice.

Unul dintre subiectele care a stârnit spiritele la întâlnirea de astăzi se referă la modificarea tarifelor de distanță maximale pentru taxiuri.

Curios este că niciun taximetrist nu adus vreo sugestie și nici nu a solicitat vreo schimbare în legătură cu acest subiect, deși proiectul s-a aflat în dezbatere publică timp de o lună.

Consilierul Nicolae Șerban crede că în spatele acestui proiect există niște interese obscure.

Consilierul afirmă de asemenea că taximetriștii nu au avut cunoștință de respectivul proiect, deși a fost în dezbatere publică și că aceștia nu sunt de acord cu noile tarife maximale

Proiectul a fost supus aprobării consilierilor prezenți și a trecut cu majoritate de voturi iar tariful maximal de distanță va fi de 6,30 lei pe kilometru, pe timp de zi și de 9,45 lei pe kilometru pe timp de noapte.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și