Tentativă de omor, la Largu!

Tentativă de omor, la Largu!

Caz incredibil în co­mu­na Largu. Potrivit unor surse judicia­re, Florian Mu­şat, un tâ­năr de 21 de ani, localnic, a lovit in­ten­­ţionat cu maşina un grup de patru tineri, fete şi bă­ieţi. Inciden­tul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre du­minică. Tânărul a fost arestat.

Victimele au ajuns la U.P.U. Buzău, cu multiple răni. Este vorba despre doi tineri, de 21, respectiv 25 de ani, şi două fete de 17, respectiv 19 ani.
Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că totul a pornit de la câteva divergenţe între tânăr şi ceilalţi localnici, iar bărbatul a ales să se răzbune, intrând cu maşina în ei, în timp ce se aflau pe stradă. După ce i-a lovit pe cei patru ti­neri, şoferul a fugit de la faţa locului, abando­nând autoturismul. A mers pe un câmp din zonă, însă a fost prins de poliţişti după mai multe ore de căutări.
Individul a fost imediat reţinut. În urma probelor administrate, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă la infracţiunea omor. (Mihai BUNĂZIUA)