Publicat la: 15.02.2016. 20:29 / 3.396 views

AU ÎNTÂRZIAT LA SERVICIU. VEHICULELE DE TRANSPORT N-AU PUTUT PRELUA TOŢI CĂLĂTORII DIN MĂRĂCINENI

La Mărăcineni, mulţi dintre navetişti au aşteaptat zeci de minute un mijloc de transport care să-i ducă la timp către serviciu.

maracineni statieIndignarea oamenilor a crescut de fiecare dată când microbuzele cu toate locurile ocupate au trecut fără să oprească în staţii.

Afectaţi au fost şi tinerii din Săpoca şi Mărăcineni care învaţă la liceele din oraş. Elevii au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute, fără a avea certitudinea că vor ajunge la timp, la cursuri.

Prezent de dimineaţă, într-una din staţiile din comună, primarul din Mărăcineni a constatat, de asemenea, că numărul autobuzelor, deşi suplimentat, a fost totuşi insuficient.

O ultimă soluţie care să rezolve parţial situaţia creată e ca primăria din Mărăcineni  să preia o parte din acţiunile Trans Bus. În acest caz traseul 2M va căpăta statut regional şi va putea opera şi prin comună.

Pentru a da un nou imbold autorităţilor în rezolvarea problemei, cetăţenii nemulţumiţi din Mărăcineni au organizat, sîmbătă, un nou protest. Peste 100 de localnici au pichetat sediul Primăriei.

(Andrei Solomon)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Oana spune:

    În legătură cu mesajul lăsat de George !! Din moment ce ai câștigat un traseu mi se pare normal să oprești in fiecare stație ..nu doar dacă fac cu mâna. Nu te băga în lucruri care te depășesc din punct de vedere intelectual,nu știi cât merg unii oameni pe jos obosiți de la muncă!

  2. George spune:

    Pai daca nu le faceti semn cum sa opreasca? Retardatilor. Buzoienii niste retardati nesimtiti care va doare in cur daca ridicati mana sa le faceti un semn.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!