Publicat la: 18.09.2020. 18:25 / 399 views

DEZINTERES PENTRU MĂȘTI GRATUITE? SE DISTRIBUIE DOAR LA SEDIUL D.A.S. BUZĂU

La Buzău, foarte puțini dintre potențialii beneficiari s-au grăbit să-și ridice măștile gratuite oferite de Guvern, prin intermediul autorităților locale. Aproape 1200 din cei peste 6000 de buzoieni aflați pe listă și-au ridicat cutiile cu măști. Materialele de protecție se pot ridica acum doar de la sediul Direcției de Asistență Socială.

das 3Distribuția de măști gratuite în municipiul Buzău a început săptămâna trecută, când Direcția de Asistență Socială a primit de la D.S.P. prima tranșă de cutii pentru cei peste 6.000 de buzoieni aflați pe lista beneficiarilor. Între timp, stocul a fost completat, în depozitul D.A.S. fiind disponibil întreg necesarul de la nivelul municipiului. Cu toate acesta, până acum, numărul celor care au ridicat cutiile cu măștile gratuite este destul de mic.

Măștile gratuite pot fi ridicate acum doar de la sediul Direcției de Asistență Socială.  

Fiecare beneficiar primește o cutie care conține 50 de măști de protecție. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!