Semifinalele Cupei, mâine, la Râmnicu Sărat. Ultimul act se va disputa la Cernătești

Semifinalele Cupei, mâine, la Râmnicu Sărat. Ultimul act se va disputa la Cernătești

Cele patru echipe care își vor disputa un loc în finala Cupei României pe Județ sunt Poșta Câlnău,  Lanurile, Luciu și Limpeziș. Cele două meciuri se vor disputa la Râmnicu-Sărat, învingătoarele urmând a se întâlni pe 30 iunie.

Pheonix Poșta Câlnău – Voința Lanurile și Pescărușul Luciu – Voința Lipeziș sunt cele două semifinale ale Cupei României pe Județ.

Cele două partide se vor disputa mâine, la Râmnicu Sărat, pe Stadionul Olimpia. Prima partidă este programată de la 16;30, în timp ce a doua semifinală se va disputa  de la 18.45.

Echipele învingătoare vor disputa finala ediției din acest an pe 30 iunie, la Cernătești. Partida va fi găzduită de cocheta bază Știința și este programată la ora 18:30. Câștigătoarea ediției din anul acesta va reprezenta Buzăul în primul tur al Cupei României, competiție care ar urma să debuteze în luna august.

Ultima reprezentantă a județului care a avut un parcurs bun a fost Metalul Buzău, în 2019. Elevii lui Vali Stan au atins sferturile de finală, acolo unde au fost eliminați de prim divizionara Poli Iași. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și