După o primă repriză echilibrată, HC Buzău pierde cu Minaur Baia Mare și rămâne pe locul 6

După o primă repriză echilibrată, HC Buzău pierde cu Minaur Baia Mare și rămâne pe locul 6

Vineri, 2 februarie, in etapa a 15 a din Liga Zimbrilor, HC Buzău a primit vizita celor de Minaur Baia Mare. Buzoienii, cu o evoluţie bună in prima repriza (scor 11-11), au cedat in partea a doua a jocului (scor 14-19). Rezultat final 25-30. HC Buzău rămâne pe locul 6, băimărenii urcă pe 2 și pun presiune pe CSM Constanța care are meci la Potaissa Turda.

Prima repriză este una echilibrată, HC Buzău iși pătrează atacul și golul avans până in finalul reprizei când reușesc să se desprindă la 2 goluri, 9-7 sau 11-9. In ultimul minut Baia Mare punctează de 2 ori și stabilește scorul pauzei, 11-11.

Repriza a doua este dominată de Baia Mare care inscrie, gol după gol, prin golgheterii, Gabriel Cumpănici (9 goluri) și Tudor Botea (6 goluri). Când Buzăul se putea apropia la un gol diferență, iese la rampa portarul ucrainean Anton Terekhov cu 10 parade in meci. Scor final, 30-25, pentru Minaur, o echipă ce se pregătește pentru meciurile din cupele europene.

De menționat este faptul că pe parcurcul meciului HC Buzău a ratat 5 lovituri de la 7 metri prin Barros, Malasinskas si Broască.

O evoluţie bună a avut şi cel mai bun marcator al echipei noastre, Ivan Mosic, 12 goluri care se claseză pe locul 2 in topul marcatorilor din Liga Zimbrilor.

HC Buzau rămâne pe locul 6, cu 23 de puncte, Minaur urcă pe 2, cu 32 de puncte.

Pentru HC Buzău au mai inscris: Sergio Barros 4, Valentin Ivancenco 3, Mihajlo Mitic 3, Zamfir Dumitrana 1, Andy Armanu 1, Aidenas Malasinskas 1, Ghenadi Komok (7 intervenții)

Pentru Baia Mare au inscris: Gabriel Cumpănici 9, Tudor Botea 6, Anderson Mollino da Silva 4, Milan Kotrc 4 (unul din 7m), Robert Nagy 3, Stevan Vujovic 2, Artem Kozakevych 2, Anton Terekhov (10 intervenții)

Rezumatul partidei dar şi declaraţiile de la finalul meciului le aveţi in materialul de mai jos:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și