Publicat la: 26.02.2016. 20:40 / 17.266 views

“VA AJUNGE PRIZONIERUL MAFIEI PESEDISTE”. PREDA DESPRE CANDIDATURA LUI TOMA DIN PARTEA PSD

constantin tomaDeputatul Cezar Preda a abordat posibila candidatură a omului de afaceri Constantin Toma din partea PSD la Primăria Buzău.

Preda regretă că acesta a ales să candideze pentru PSD, în detrimentul PNL. Mai mult, Preda a dezvăluit că l-a ofertat pe Toma să candideze din partea PNL. Deputatul PNL e de părere că Toma va ajunge prizonierul mafiei pesediste şi nu va reuşi să facă nimic.

În ceea ce-l priveşte pe liberalul Constantin Ionescu, deputatul Cezar Preda spune că acesta trebuie să-şi asume să lupte cu PSD şi a făcut trimitere la consilierii PNL din CLM care încă votează alături de cei din PSD.

De asemenea, Cezar Preda a vorbit şi despre anumite anunţuri lansate de Sorin Lazăr în mediul virtual, lucru care sugerează că în PSD încă nu s-au aşezat lucrurile.

(Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!