Un pas mare către Liga a III-a. Limpeziș se impune acasă, 5 la 2, cu Gugești

Un pas mare către Liga a III-a. Limpeziș se impune acasă, 5 la 2, cu Gugești

Fotbalul buzoian este foarte aproape de a mai avea o echipă în fotbalul profesionist. În weekend, Voința Limpeziș s-a impus clar, 5 la 2, în fața celor de la Victoria Gugești, campionii județului Vrancea. Returul se va disputa pe 25 iunie, în județul vecin.

Voința Limpeziș este cu un pas în Liga a III-a, după ce s-a impus, sâmbătă, în prima manșă a barajului de promovare, 5 la 2 cu Victoria Gugești. Buzoienii au deschis scorul chiar din primul minut, prin Radu Nicușor, după o lovitură de colț.

Zece minute mai târziu, Limpeziș a majorat diferența pe tabelă, prin căpitanul Alex Lemnaru iar spectatorii se gândeau, deja, la promovare.

Oaspeții au redus, însă, din diferență în minutul 15, prin Costin Cătălin. Vârful vrâncenilor a profitat de o nesincronizare a stopperilor de la Limpeziș și a lobat calm, dând o șansă oaspeților.

Până la pauză, Limpeziș a mai înscris o dată, spre bucuria celor din tribune. Lemnaru a reușit dubla, reluând calm de la 10 metri, după  o fază de contraatac care a surprins apărarea oaspeților.

La cinci minute de la reluarea jocului s-a consemnat și golul meciului. Stelu Costache a trimis o torpilă de la 25 de metri, execuție care l-a lăsat fără replică pe portarul vrâncenilor.

Finalul a fost unul destul de încins, după ce Gugești a redus din diferență, în minutul 75, după o bâlbâială în apărarea buzoiană, șir de erori de care a profitat Mihail Teodorescu.

Din fericire pentru Limpeziș, Bebe Lemnaru a prins o zi de grație, reușind hat-trickul, în minutul 80. Vârful gazdelor a consfințit și scorul final, 5 la 2 pentru Voința, echipă devenită, astfel, favorită la promovarea în Liga a 3-a. Manșa secundă a barajului de promovare se va disputa pe 25 iunie, în județul vecin, de la ora 18:00. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și