Publicat la: 02.03.2021. 19:36 / 365 views

UN OBIECTIV NECESAR. CIMITIRUL MUNICIPAL VA DISPUNE DE 3820 LOCURI DE VECI

În ședința CLM din luna februarie a fost aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru construirea noului cimitir municipal din cartierul Micro XIV.

teren cimitir 2Pentru construirea Cimitirului Municipal a fost alocată suma de aproximativ 6,2 milioane de lei, cu TVA inclus, din care 5,7 milioane lei vor fi folosiți pentru construcții-montaj.

Valoarea totală a investiției li s-a părut exagerat de mare unora dintre consilieri.

Cimitirul va dispune de 3820 de locuri de veci, o capelă, o clădire administrativă, un portic de legătură, turnul clopotniței și grupuri sanitare.

Se vor face plantări importante de pomi, arbuști și gazon și va fi amenajată și o parcare pentru 107 mașini.

Consilierii municipali au aprobat proiectul de hotărâre cu 17 voturi pentru și 6 abțineri.

Obiectivul este finanțat din bugetul local, are ca termen de execuție 24 de luni și va diminua criza de locuri de veci din Municipiul Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!