TRANSPORT GRATUIT SAU NU? PROMISIUNEA PRIMARULUI RĂMÂNE ÎNCĂ VALABILĂ

TRANSPORT GRATUIT SAU NU? PROMISIUNEA PRIMARULUI RĂMÂNE ÎNCĂ VALABILĂ

Cu ceva timp în urmă, primarul Constantin Boşcodeală previziona că în viitorul apropiat, toţi buzoienii vor putea folosi gratuit autobuzele Transbus. La ora actuală, au gratuitate doar elevii, pensionarii şi alte categorii de buzoieni care beneficiază de acest drept. Propunerea încă rămâne valabilă până când va fi supusă aprobării CLM.

boscodealaÎn luna martie primarul Boşcodeală a surprins printr-un anunţ de mare interes pentru comunitatea buzoiană şi care, de atunci încoace, a creat multe controverse.

Primarul a previzionat că, până la sfârşitul anului, transportul în comun cu Transbuzul va fi gratuit pentru toţi buzoienii.

Afirmaţia sa a stârnit şi nelinişti, mai ales printre transportatorii cu maxi-taxi, care îşi vedeau afacerea pusă în pericol.

Astăzi, primarul Boşcodeală a confirmat încă o dată posibilitatea ca previziunea sa să se adeverească.

Nu ar fi o excepţie ca în Buzău, transportul cu autobuzele municipale să fie gratuit pentru toată lumea.statie autobuz

În ţară precedentul a fost creat deja la Timişoara şi Ploieşti, unde nu mai există încasări la societăţile municipale de transport în comun.

Primăria Buzău subvenţionează societatea de transport urban Transbuz SA.

Rămâne ca toate ratele de investiţie de la Transbus să fie achitate, şi după aceea, să fie achiziţionate şi alte autobuze noi, care să deservească un număr cât mai mare de călători.

(Corneliu Floriceanu)

6 Comentarii la: “TRANSPORT GRATUIT SAU NU? PROMISIUNEA PRIMARULUI RĂMÂNE ÎNCĂ VALABILĂ

 1. Poate la anu’, de alegeri, dupa care se va reveni si vor spune ca nu sunt bani si se vor introduce iar biletele.
  Daca Bosco nu intra la puscarie si candideaza din nou la primarie in 2016 tot el va iesi primar pentru ca lumea este proasta si s-a obisnuit cu hotii!
  Normal ar fi ca transportul sa fie gratuit pentru ca primaria acorda subventii de peste 80% celor de la Trans-Bus, deci din banii tuturor buzoienilor care platesc taxe si impozite. Pe de lata parte, in tarile civilizate din UE o astfel de masura este considerata pomana electorala si nu se aplica.

 2. P.S. Gratuitatea ACUM nu ar aduce niciun folos nimanui, asa ca fie nu se va da, din cauza „opozitiei” (care „opozitie” la Buzau, ca sunt doar mai multe bande de mafioti, vopsite diferit care vor fiecare sa fie cei care fura mai mult … ), fie „gratuitatea” se va amana pana amai aproape de alegeri, sa nu uite poporlanii cine le-a dat pomana si pe cine sa voteze, desi Brosco e posibil sa vada alegerile de la televizorul de pe sifonier din sala de mese de la forul XIII…

 3. … ceaa ce-i dorim si dansului, transport gratuit du duba, spre Jilava.

  In realitate interesul firmewlor de maxi-taxi este ca Transbus sa mareasca preturile, ca sa le poata mari si ei.

  Intrebare: ce credeti ca vor face Brosco si banda sa, vor da gratuitate sau vor scumpi biletele? Tineti cont de interesul mafiei maxi-taxi, ca sa puteti da raspunsul corect….

 4. Corect! Cum sa crezi unul cu o fata ca asta?
  Intrebati-l, daca mai stie, cum a devenit doctor-inginer dintr-un subinginer de la fabrica de lapte.

 5. CE MAI CONTEAZA CE SPUNE ACEST INFRACTOR? NUMAI MINCIUNI! CINE IL MAI CREDE, FACE O MARE GRESEALA! BOSCODEALA, LA PUSCARIE, CA NE-AM SATURAT DE TINE SI DE CLICA TA!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și