STRATEGIA PARTIDULUI ROMÂNIA UNITĂ

STRATEGIA PARTIDULUI ROMÂNIA UNITĂ

Cu o zi înainte de declanşarea campaniei pentru alegerile locale, candidaţii la primăriile din judeţ şi la Consiliul Judeţean şi-au dezvăluit strategiile de luptă electorală. Filiala buzoiană a Partidului România Unită, deşi este înfiinţată de curând şi are puţini membri, a reuşit să depună liste şi la Primăria Buzău, dar şi la Consiliul Judeţean.
pruÎn ziua premergătoare începerii campaniei electorale pentru alegerile locale, candidaţii PRU Buzău la Primărie şi la Consiliul Judeţean şi-au declarat public scopul pentru care au intrat în lupta electorală.
Candidaţii filialei buzoiene a Partidului România Unită vor să ducă o campanie discretă, bazată pe bunele relaţii cu concitadinii lor.
Deşi are un număr mic de membri, partidul a reuşit să obţină susţinerea a peste 5000 de buzoieni, care i-au sprijinit pentru a completa numărul de semnături impus de lege. Au fost depuse liste atât pentru Primăria Buzău, cât şi pentru Consiliul Judeţean.
De asemenea, unul dintre membri va ataca fotoliul de edil şef la primăria din Merei, nemulţumit de modul în care este administrată comuna şi, mai ales, staţiunea Sărata-Monteoru.
Candidaţii Partidului România Unită din Buzău au încredere în maturitatea electoratului buzoian şi consideră că ei sunt cei care vor schimba în bine Buzăul.

(Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și