SOLUȚIE PENTRU DEPOZITAREA MOLOZULUI. OPERATORUL DE SALUBRITATE OFERĂ SACI SPECIALI

SOLUȚIE PENTRU DEPOZITAREA MOLOZULUI. OPERATORUL DE SALUBRITATE OFERĂ SACI SPECIALI

Una dintre marile probleme în ultima perioadă, la nivelul municipiului Buzău este depozitarea necontrolată a molozului și deșeurilor rezultate din construcții și demolări. Autoritățile locale au găsit soluția: operatorul de salubritate oferă spre vânzare saci speciali, care pot fi depozitați la platformele de gunoi.

deseuri constructiiOperatorul de salubritate local, împreună cu autoritățile locale  vin în sprijinul buzoienilor care nu au unde să depoziteze molozul și deșeurile rezultate în urma demolărilor și construcțiilor. În foarte scurt timp, RER SUD Buzău va oferi spre vânzare saci speciali care pot și umpluți și depozitați la platformele de gunoi. Prețul unui sac este de 9 lei și acoperă toate costurile de ridicare și procesare a acestor deșeuri.

După ce depozitează sacii la platforma de gunoi, buzoienii nu mai trebuie decât să sune la operatorul de salubritate care va veni să îi ridice cu o mașină specială.

În ultima perioadă, legislația s-a înăsprit, astfel că buzoienii care sunt prinși că depozitează ilegal astfel de deșeuri primesc amenzi usturătoare. (Mirela Copariu)

[youtube]https://youtu.be/Qyjk05Ewb3Y[/youtube]

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și