Publicat la: 26.09.2017. 18:16 / 1.019 views

SE REIAU CONCURSURILE PENTRU MANAGERII INSTITUŢIILOR DE CULTURĂ DIN CADRUL CJ

După ce concursurile anterioare pentru funcţiile de conducere ale instituţiilor de cultură subordonate Consiliului Judeţean au fost anulate, selecţiile vor fi reluate, cu alte reguli. Ca urmare a unor contestaţii au fost aduse modificări la înscrierea candidaţilor în concurs. Primele examene vor stabili managerii de la Teatrul „George Ciprian” şi Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu”.

muzeu si teatruConsiliul Judeţean a aprobat organizarea unor noi concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere din instituţiile de cultură aflate sub conducerea sa.

Este vorba despre Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu”, Teatrul de Proiecte „George Ciprian”, Muzeul Judeţean de Istorie şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă. În primă fază, vor avea loc concursurile pentru două din aceste instituţii.

O altă sesiune de concursuri a fost organizată cu ceva timp în urmă, dar, ca urmare a unor contestaţii, acestea au fost anulate.

Pentru a nu creea discriminări în privinţa înscrierii candidaţilor la concurs, Consiliul Judeţean a operat unele modificări în regulament.

Pentru a se putea înscrie în concursul pentru postul de manager al Bibliotecii Judeţene, concurenţilor le sunt suficiente şi studiile în ştiinţele de comunicare. La examenul anterior nu s-au putut înscrie decât concurenţii care aveau studii de filologie.

Procedurile de organizare se află în plină desfăşurare şi, dacă nu vor fi depuse contestaţii, concursul se va încheia pe 2 noiembrie cu susţinerea proiectelor de management în cadrul unor interviuri înregistrate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!