Petre Daea, criticat la Buzău. Primarul din Movila Banului a spus că anumite măsuri luate de minister au fost discriminatorii

Petre Daea, criticat la Buzău. Primarul din Movila Banului a spus că anumite măsuri luate de minister au fost discriminatorii

Petre Daea, unul dintre cei mai apreciați miniștri din actualul Guvern, a avut parte și de critici în cadrul evenimentului organizat astăzi, la Buzău, de Ministerul Agriculturii. Romică Moise, primar PSD al comunei Movila Banului, a spus că anumite măsuri luate în ultimii ani de Ministerul Agriculturii au favorizat excesiv anumite categorii de fermieri, în timp ce altele au fost pur și simplu neglijate. Primarul Moise a mai criticat Ministerul Agriculturii și pentru că nu face cât ar trebui pentru extinderea sistemului de irigații în județul Buzău. Petre Daea și-a însușit o mică parte dintre critici, însă a spus că cele mai multe nu sunt bazate pe realitate.

La întânirea ministrului Petre Daea de la Buzău au fost prezenți aproximativ 30 de primari de comune. Surprinzător, din partea unuia dintre aceștia au venit și reproșuri. Romică Moise, primar PSD al comunei Movila Banului, spune că anumite măsuri luate în ultimii ani de Ministerul Agriculturii au favorizat excesiv anumite categorii de fermieri, în timp ce altele au fost pur și simplu neglijate.

Totodată, primarul Romică Moise spune că Ministerul Agriculturii nu face cât ar fi necesar pentru extinderea sistemului de irigații în județul Buzău.

La un moment dat, Romică Moise, primarul din Movila Banului, a dat chiar exemplul fiului său, un tânăr inginer agronom, care are de parte de multe piedici în afacerea pe care a demarat-o recent în agricultură.

Petre Daea a depăsit cu succes momentul, unul destul de stânjenitor de altfel. Ministrul și-a însușit o mică parte dintre critici, însă pe a spus că cele mai nu sunt bazate pe realitate și că era nevoie de acele măsuri, despre care primarul buzoian a dat de înțeles că sunt discriminatorii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și