Percheziții, la Cochirleanca. Cercetările vizează ilegalități în domeniul deșeurilor

Percheziții, la Cochirleanca. Cercetările vizează ilegalități în domeniul deșeurilor

Polițiștii au efectuat astazi mai multe percheziții la Cochirleanca, într-un dosar în legătură cu ilegalități în domeniul deșeurilor. Una dintre descinderi a avut loc la Primăria Cochirleanca, localitate în care cantități mari de gunoaie ar fi fost depozitate în afara spațiilor autorizate. 

Unele dintre gunoaie ar fi fost ulterior incendiate, altele îngropate. Ancheta vizează de asemenea ilegalitatea stației de epurare din comună, obiectiv în care s-au investit sume importante. Astfel, apele uzate ar fi fost deversate în loc să fie epurate.

Totodată, în urma cercetărilor, s-a stabilit că instalația de canalizare ar fi fost pusă în funcțiune și s-ar fi făcut intervenții asupra sa, fără a exista avizele prevăzute de lege.

Au fost puse în executate  7 mandate de percheziție, dintre care două la sediile unor instituții, una la sediul unei societăți comerciale și 4 la domiciliile unor persoane cercetate. După descinderea de la primărie, ofițerii l-au condus pe edilul Nicolae Stancu la domiciliu, probabil pentru a efectua alte cercetări.

Ancheta este instrumentată de Parchetul  de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, cu sprijinul specialiștilor din cadrul entităților competente în domeniu și cu aportul de specialitate al laboratoarelor autorizate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și