Nu vor  juca la remiză. Andrei Prepeliță vrea neapărat o victorie mâine

Nu vor  juca la remiză. Andrei Prepeliță vrea neapărat o victorie mâine

Un joc prudent, pentru a scoate o remiză, ar putea fi păgubos pentru Gloria, echipă căreia un punct i-ar fi suficient, pentru a accede în play-off. Andrei Prepeliță a declarat că nu ia în considerare o astfel de strategie și că echipa sa va juca “la victorie”.

În așteptarea celui mai important meci al Gloriei din acest sezon, Andrei Prepeliță este ferm convins că Buzăul trebuie să forțeze victoria și să nu se mulțumească doar cu o remiză, rezultat care ar duce trupa din Crâng, în play-off. Fostul international nu ia în calcul un joc la așteptare, fiind convins că elevii săi sunt capabili să obțină un rezultat bun, chiar dacă în ultimul meci, cel cu Reșița, au părăsit terenul învinși

Antrenorului i-a revenit și rolul de psiholog în această săptămână, premergătoare unui meci atât de important. Prepeliță a declarat că a preferat să nu pună presiune pe elevii săi, încercând să mențină o atmosferă bună la nivelul lotului. Din fericire, nici oaspeții de mâine nu trec prin cea mai fastă perioadă, înregistrând trei înfrângeri consecutive, de la reluarea campionatului.

Partida dintre Gloria și Pandurii se joacă mâine, de la ora 14. Toate meciurile etapei se vor disputa concomitent. 15 lei costă biletul de intrare, tichetele fiind disponibile inclusiv în ziua meciului.

Gloria a mai ratat o dată obiectivul în ultima etapă. Se întâmpla acum două ediții de campionat, în meciul cu Chiajna. Fotbaliștii antrenați în acel moment de Cristi Pustai au pierdut cu 1 la 0, deși un rezultat de egalitate ar fi fost suficient pentru accederea în play-off.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și