DEZBATERI INTERMINABILE, BUGET NOU. A FOST APROBATĂ VARIANTA PROPUSĂ DE PRIMAR

DEZBATERI INTERMINABILE, BUGET NOU. A FOST APROBATĂ VARIANTA PROPUSĂ DE PRIMAR

Astăzi a fost aprobat bugetul Primăriei Buzău pe 2021. Au fost dezbateri tensionate în ședința Consiliului Local Municipal. În cele din urmă, primarul și-a impus forma de buget propusă, datorită majorității PSD pe care o deține în miniparlamentul local.

 CLM 22.04 CLM 22.04.2021

A fost o dezbatere tensionată, având în vedere că aleșii din opoziție și-au exprimat deja public dezacordul față de modul în care a fost creionat bugetul Primăriei. De altfel, grupul PNL a depus o contestație, prin care a solicitat mutarea unor sume de bani de la proiecte considerate inoportune la capitole de maximă importanță.

A fost calculat un buget de venituri de aproape 840 de milioane de euro. Potrivit primarului Constantin Toma, bugetul pe 2021 este unul de austeritate, dar investițiile importante vor continua. Lucrările de asfaltări, educația și atragerea de investitori sunt printre obiectivele pentru acest an.

În cele din urmă, după dezbaterile interminabile, s-a trecut la vot, iar primarul a avut câștig de cauză, grație majorității pe care o deține prin consilierii PSD. Astfel, proiectul de buget a fost aprobatîn forma propusă de edilul-șef Constantin Toma.  (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și