DEBUT BUN DE SEZON. GLORIA ŞI METALUL, VICTORII ÎN PRIMA ETAPĂ A DIVIZIEI C

DEBUT BUN DE SEZON. GLORIA ŞI METALUL, VICTORII ÎN PRIMA ETAPĂ A DIVIZIEI C

Echipele buzoiene au început sezonul cum nu se poate mai bine, reuşind să se impună, în prima etapa a diviziei C. Gloria a obţinut 3 puncte, acasă, cu KSE Târgu Secuiesc, în timp ce Metalul s-a impus la Piatra Neamţ, 1-0 în compania Ceahlăului. Etapa viitoare este programat derby-ul seriei, întâlnirea dintre Gloria şi Metalul.

gloria meci 1Gloria Buzău a obţinut primele trei puncte, la nivelul diviziei C, după o victorie la limită, împotriva celor de la KSE Târgu Secuiesc. Elevii lui George Timiş au început excelent partida, reuşind să deschidă scorul chiar în minutul 2, prin Florin Cazan.  Mai mult, Gloria s-a desprins pe tabelă, după reuşita lui Ciprian Petre, din minutul 44. Conturile păreau încheiate în minutul 60, când buzoienii punctau prin Bogdan Danciu, din penalty.

Oaspeţii puteau, însă, să producă surpriza, pe fondul relaxării elevilor lui George Timiş. După ce au punctat în minutele 70 şi 88, covăsnenii au mai avut câteva minute la dispoziţie pentru a egala.

În aceeaşi etapă, Metalul s-a impus la Piatra Neamţ, cu 1-0, în faţa Ceahlăului. Unica reuşită a partidei a fost semnată de Vali Lungoci.

Etapa viitoare programează şi derbiul municipal, între Gloria şi Metalul. Partida se va disputa sîmbătă, de la ora 17, pe sinteticul Cornel Negoescu. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și