Publicat la: 12.02.2013. 15:45 / 7.318 views

CEVA MAI SEXY DE ATÂT NU AŢI MAI VĂZUT! FOTBALISTE DIN BUZĂU, ÎMBRĂCATE SUMAR, FILMATE CU CAMERA ASCUNSĂ! NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI DACĂ NU DAŢI CLICK!

Senzaţional! Campus TV a intrat în posesia unor imagini incendiare care vor zgudui din temelii terenurile de fotbal naturale şi sintetice din judeţul Buzău şi nu numai! Coşconea de la AJF va roşi de ruşine iar Tulpan de la Gloria va mustăţi de plăcere! Antrenorii îşi vor dori cu ardoare să aibă în lot aşa ceva!

Ei bine, imaginile ne-au fost transmise la redactie de o jucatoare de fotbal care a dorit să îşi păstreze anonimatul dar a ţinut să ne precizeze că este fană a lui Cociş, deci e uşor de identificat având în vedere că Cociş (scuze de cacofonie!) nu are prea mulţi admiratori (oare).  În filmare se poate observa cum mai multe fotbaliste de la o echipă din Buzău, îmbrăcate doar cu echipament sportiv, aleargă în grup după o minge. Deci… fotbaliste în grup! Tentant, nu ? Iata imaginile puţin mai jos! O să rămâneţi cu gurile încleştate! Vă garantăm!

P.S. : Vă avertizăm că în curând vom difuza imagini, surprinse tot cu camera ascunsă, din vestiarul fotbalistelor! Vă divulgăm totuşi un amănunt: vestiarul nu este acelaşi cu al fostului premier Boc…

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Campus TV spune:

    Rubrica pe care aţi accesat-o este „Şoc pamflet”. Vă spune ceva?

  2. mihai spune:

    Nu inteleg de ce trebuia filmat cu camera ascunsa?
    Parca ati fi politicieni! Promiteti marea cu sarea si oferiti … un mare faassss!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!