Publicat la: 13.03.2013. 13:05 / 15.198 views

INCENDIAR! VICELE CJ NEAGU L-A SCANDALIZAT PE COMANDANTUL ISU. “DACĂ IA FOC UNA DINTRE VILE SAU VREUN APARTAMENT ALE VICEPREŞEDINTELUI CONSILIULUI JUDEŢEAN, VOI INTERZICE POMPIERILOR SĂ MEARGĂ LA INTERVENŢIE!” IATĂ GAFA DE PROPORŢII CARE L-A DERANJAT PE ŞEFUL DE LA ISU BUZĂU!

Pentru că în perioada 1 – 8 Martie şi apoi în perioada ante şi post-întronizare acest subiect ar fi fost trecut cu vederea, am ales ca astăzi să dezvăluim un scandal fără precedent între un om politic renumit şi conducerea ISU Buzău. Ne referim la divergenţele apărute în data de 28 februarie, cu ocazia sărbătoririi a 80 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, eveniment marcat la Buzău, printr-o festivitate ce a avut loc la Sala Mare a Consiliului Judeţean. Totul a pornit de la un discurs susţinut de vicepreşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu, discurs care s-a dorit a fi unul laudativ la adresa cadrelor de la Protecţia Civilă din Buzău. Numai că… gafă de proporţii!!! Vicele Neagu a dat-o în bară spunând că se împlinesc 80 de ani de la înfiinţarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Chiar dacă speech-ul lui Neagu a fost liber – nu citit de pe nişte hârtii în care alte oficialităţi administrative au avut scrise texte pompoase copy-paste de pe internet (o altă hibă a acestor evenimente aniversare) – cei prezenţi în sală au reacţionat prin rumoare, stupoare şi i-au răspuns efectiv oficialului CJ cu cele mai scurte aplauze… Adică vicele Neagu greşise flagrant spunând despre o structură înfiinţată în decembrie 2004 că ar fi fost formată acum 80 de ani, confuzia cu Protecţia Civilă fiind de neacceptat în această breaslă. Şi aşa s-a grăbit să vorbească, parcă îl aştepta vreo situaţie de urgenţă.

Până la urmă Petre Emanoil Neagu a dovedit că habar nu avea la ce eveniment este prezent, doar ştia că avea în faţă o sală plină cu oameni în uniformă, e drept, cu toţii din cadrul ISU Buzău. Dar iată acel moment surprins de cameramanul Campus Tv specializat în discursuri de urgenţă, moment de la care a plecat acest scandal monstru…

Contactat telefonic prin sistemul de urgenţă 112, comandantul ISU Buzău, colonelul Dănuţ Nicolae,  i-a declarat reporterului Campus Tv de la departamentul “Stingeri”, că a rămas stupefiat când a auzit ce gafă de proporţii a comis vicele CJ şi că primul impuls a fost să îi taie microfonul însă nu a ajuns la timp la staţia de amplificare.

Cu toate acestea, inspectorul şef de la ISU pare că nu va uita şi nici ierta spusele lui Neagu. “Dacă ia foc una dintre vile sau vreun apartament ale vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, voi interzice pompierilor să meargă la intervenţie! Asta ca să se înveţe minte că, pe data de 28 februarie 1933, printr-un ordin al Regelui Carol al II-lea, Protecția Civilă s-a înființat, nu altceva ! Nu accept o astfel de abatere! Aştept totuşi să îşi ceară scuze public… poate mă răzgândesc!” a reacţionat colonelul Dănuţ Nicolae, pe un ton tăios, adăugând că îi va face raport lui Neagu la IGSU.

P.S.: Reporterii Campus TV de la departamentul “Urmăriri” au încercat să afle şi opinia vicepreşedintelui CJ dar surse demne de încredere au precizat că Petre Emanoil Neagu este plecat, de câteva zile, în Japonia, unde urmează cursuri de protecţie civilă, semn că are remuşcări după greşeala monumentală făcută la evenimentul de pe 28 februarie 2013.

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!