Publicat la: 17.07.2018. 17:51 / 1.392 views

CAMPION MONDIAL, LA SCM GLORIA. DUMITRU MUŞI VA ANTRENA ECHIPA DE HANDBAL

Dumitru Muşi este cel mai recent nume cu rezonanţă care se alătură sportului buzoian. Reputatul tehnician va antrena echipa de handbal a Gloriei, în tandem cu Romeo Ilie. Cooptarea fostului campion mondial a fost demarată chiar la iniţiativele tehnicianului buzoian.

antrenor 2Multe jucătoare noi, lipsa omogenităţii şi puţin timp la dispoziţie, pentru a crea un grup puternic. Au fost primele concluzii trase de Dumitru Muşi, tehnicianul care va conduce, în tandem cu Romeo Ilie, echipa de handbal a Gloriei. Pentru noul antrenor, urmează o perioadă în care va efectua o analiză a potenţialului echipei. Un obiectiv concret va putea fi stabilit abia după efetuarea cantonamentului de la Moeciu.

Cel mai probabil, Gloria va lupta tot pentru evitarea retrogradării, dată fiind şi condiţia de echipă nou promovată. Tot după efectuarea cantonamentului, conducerea tehnică va decide dacă lotul trebuie completat. În ceea ce priveşte potenţiale transferuri, Dumitru Muşi şi-a manifestat câteva rezerve, în contextul unei pieţe destul de sărace dar şi a faptului că majoritatea sportivelor de valoare şi-au găsit, deja, echipe.

Dumitru Muşi a ţinut să infirme zvonurile comform cărora Romeo Ilie ar fi îndepărat de la conducerea tehnică, odată cu instalarea sa. Tehnicianul buzoian a fost cel care l-a contactat pe Muşi, încă de acum o lună

Dumitru Muşi (66 de ani) a mai antrenat în carieră pe Tomis Constanţa, HCM Rm. Vâlcea, Remin Deva, Unirea Slobozia, dar şi HCM Roman. A mai fost antrenorul naţionalei de tineret a României cu care a câştigat aurul mondial în 1999. A fost şi secundul lui Gheorghe Tadici în 2005, când la Sankt Petersburg, România a jucat finala Campionatului Mondial. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!