Victorie de moral, cu Brașovul. Gloria trece de Corona, 32 la 29

Victorie de moral, cu Brașovul. Gloria trece de Corona, 32 la 29

Victorie importantă pentru moralul fetelor de la Gloria, a treia consecutivă în Liga Florilor. Buzăul s-a impus, nu fără ceva emoții, 32 la 29, sâmbătă, în meciul contra celor de la Corona Brașov.

Elevele lui Daniel Anca au început bine meciul, unul care părea că va fi controlat de la primul până la ultimul fluier. Scorul de la pauză dădea dreptate chibiților, întrucât Gloria conducea cu 16-13.

Repriza secundă a fost mult mai spectaculoasă, cel puțin pentru publicul neutru. Cu un sfert de oră înainte de final, Corona a egalat la 23, chiar prin buzoianca Alexandra Dumitrașcu, iar meciul tindea să devină unul foarte complicat. Din fericire, Gloria și-a fructificat următoarele atacuri, distanțându-se, din nou, la 3 lungimi, după reușita Ralucăi Nicolae, din minutul 52.

Până la final, oaspetele n-au mai putut întoarce rezultatul, partida încheindu-se cu 32 la 29 în favoarea echipei buzoiene.

La finele meciului, Daniel Anca a admis că relaxarea prematură a fost cauza pentru care viCtoria Buzăului a fost pusă, la un moment dat, în pericol. Tehnicianul a opinat că reușita de sâmbătă poate reprezenta un boost de moral pentru meciul cu Craiova, din weekend, dar mai ales pentru confruntarea din Cupă cu Rapid, de pe 27 martie.

Una dintre remarcatele partidei a fost Ana Maria Măzăreanu, goalkeeperul Gloriei reușind trei parade, în momentele cheie ale meciului.

În urma victoriei cu Brașovul, Gloria stagnează pe 7, dar o egalează la puncte pe CSM Craiova. Cu oltencele jucăm etapa viitoare, sâmbătă de la 18:00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și