Deputatul Ungureanu-USR, acest Şoşoacă de Buzău

Deputatul Ungureanu-USR, acest Şoşoacă de Buzău

El a fost dat afară dintr-un spital, în timp ce filma paturile goale de la o uni­tate COVID. Întâmplarea a avut loc la Cluj, deşi parlamentarul a fost ales la Buzău şi ar trebui să se preo­cupe de soarta celor care l-au votat, nu de fostul său fief parlamentar. Dar cum la alegerile de anul trecut, colegii nu l-au mai vrut în zonă, a fost paraşutat la Buzău, ocupând locul unui ci­tadin get beget. Ungureanu este şi cel care l-a atacat virulent pe eurodeputa­tul Rareş Bogdan, coleg de coaliţie, pe care l-a acuzat de hoţii. Subiect pe care-l vom trata cu lux de amănunte în numărul următor al ziarului nostru, unde vom veni cu noi dezvăluiri despre parlamentarul USR-PLUS, aripa din urmă…

Deputatul de Buzău Emanuel Ungureanu a fost dat afară dintr-un spital în care filma pa­turile goale din unitatea desemnată exclusiv pentru pacienţi COVID. Incidentul s-a întâmplat la Spitalul de Recuperare din Cluj, destinat acum pentru bolnavii de coronavirus.
El a reuşit să intre în unitatea spitalicească pe furiş. Noaptea ca hoţii cum le place celor din USR să spună, şi să surprindă imagini cu paturile goale de pe mai multe secţii: “Ceea ce ar fi trebuit să fie o secţie de spital, unde pacienţii ar fi trebuit trataţi, este o secţie goa­lă. Nu sunt pacienţi. Bate vântul. Doar nişte saci cu materiale. Secţia de Ortopedie şi Trau­ma­tologie a Spitalului de Recuperare Cluj Na­poca este închisă din iulie anul trecut. În spital mai sunt doar opt pacienţi Covid. A­ceas­tă secţie, despre care se spune că este Secţie Covid, nu are niciun pacient”.
La un moment dat, a fost observant de un a­gent de pază, care i-a cerut parlamentarului să nu mai filmeze şi să părăsească spitalul. Cum deputatul USR-PLUS de Buzău a rămas să relateze din unitatea medicală, agentul de la firma de pază l-a ameninţat că va chema co­legii de la intervenţii, pentru a-l evacua pe parlamentar, ceea ce s-a şi întâmplat.

Adrian BÎSCĂ