Publicat la: 02.03.2018. 19:18 / 1.470 views

VERNISAJ DE „MĂRŢIŞOR”. „METAFIZIC” – EVENIMENT INEDIT ÎN MUNICIPIU

Expoziţia de artă vizuală „Metafizic” este mărţişorul oferit buzoienilor de Muzeul Judeţean. Vernisajul a avut loc chiar în ziua de 1 martie iar vizitatorii au fost întâmpinaţi de Daniela Frumuşeanu, artist plastic şi conferenţiar universitar doctor la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti. Expoziţia de la Casa Vergu Mănăilă este oarecum neobişnuită în spaţiul artistic al Buzăului şi va fi deschisă până la sfârşitul lunii mai.      

expozitie daniela frumuseanu casa vergu manailaIeri, 1 martie, Muzeul Judeţean Buzău, a vernisat la Casa Vergu Mănăilă o expoziţie de arte vizuale mai puţin obişnuită pentru buzoieni.

Este vorba despre expoziţia „Metafizic”, o expoziţie personală de mari dimensiuni, care îmbină tradiţia artei textile cu materiale şi tehnici moderne, semnată Daniela Frumuşeanu.

Este o expoziţie preponderent de artă textilă, cu lucrări realizate în tehnici tradiţionale, dar şi neconvenţionale, care sunt puse în valoare într-un mod deosebit de spaţiul de la Vergu Mănăilă.

Numeroşii vizitatori au fost încântaţi să viziteze expoziţia, mai ales că, elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian” au creat un mediu ambiental muzical de mare calitate.

casa vergu manaila daniela frumuseanu

Pe toată perioada în care expoziţia „Metafizic” va sta pe simezele de la Casa „Vergu Mănăilă”, sediul Colecţiei de Etnografie şi Artă Populară, secţie a Muzeului Judeţean, autoarea va fi o prezenţă virtuală printre vizitatori.

Expoziţia va fi deschisă până pe 31 mai şi va putea fi vizitată conform programului muzeului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!