Publicat la: 18.04.2019. 18:19 / 1.552 views

TRADIŢIE ŞI CREDINŢĂ. EXPOZIŢIA DE PAŞTI A MEŞTERILOR POPULARI BUZOIENI

Icoane pictate sau sculptate şi ouă încondeiate sunt expuse de meşteri populari recunoscuţi din judeţul nostru, în expoziţia „Tradiţie şi Credinţă”. Expoziţia deschisă la Galeriile de Artă de pe bulevardul Nicolae Bălcescu poate fi vizitată între 18 aprilie şi 3 mai. Intrarea este liberă pentru toată lumea, de luni până vineri, conform programului de funcţionare.

expo pasti 5O nouă  ediţie a expoziţiei de icoane, sculptură, artă populară şi de ouă încondeiate a fost vernisată astăzi la Galeriile de Artă de pe bulevardul Bălcescu, în sala Centrului Judeţean de Cultură şi Artă.

Este o expoziţie cu tradiţie la Buzău, care devine din ce în ce mai interesantă, de la o ediţie la alta.

Copiii din grupul „Flori de liliac” din comuna Cernăteşti au făcut ziua şi mai frumoasă, interpretând melodii specifice acestei perioade premergătoare Sărbătorilor Pascale.

Proiectul „Tradiţie şi Credinţă” este un eveniment care-şi doreşte să revigoreze meşteşugurile tradiţionale şi de a creea spaţiul de comunicare cel mai potrivit între creatori, specialişti şi public.

Expoziţia de la Galeriile de Artă, sala Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, va fi deschisă până pe 3 mai. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!