Publicat la: 13.09.2017. 18:04 / 909 views

TOP-T, LA A 30-A EDIŢIE. FESTIVALUL REZISTENŢEI ROCK ANIVERSEAZĂ TREI DECENII

Cel mai vechi festival rock din România sărbătoreşte, în weekend, cea de-a treizecea ediţie. Timp de două zile, pe scena buzoiana vor urca trupe tinere, dar şi veterani ai rockului. Celelalte Cuvinte, Trooper sau Dirty Shirt sunt doar câteva dintre numele cu rezonanţă ce vor concerta la Buzău.

top T conferintaEdiţia din weekend va fi găzduită de AfterCity, o locaţie, spun organizatorii, cum nu se poate mai potrivită pentru a găzdui un festival rock. Iubitorii rockului vor trebui să scoată din buzunar 60 de lei pe seară, dar pot opta şi pentru un abonament de 100 de lei. Există şi opţiunea Vip, un abonament de 200 de lei, în care sunt asigurate locuri speciale, accesul pentru două seri dar şi un tricou aniversar TOP-T.

De-a lungul anilor, Top-T a stabilit trendul printre festivalurile rock din ţară. A fost primul eveniment de gen care a avut o casetă înregistrată la studioul Electrecord, în 1996, şi primul festival  rock transmis integral de o televiziune românească. Premierele au continuat, Top-T fiind primul eveniment transmit live pe internet.

Îmbucurător pentru iubitorii rockului este faptul că şi autorităţile s-au alăturat proiectului. Atât reprezentanţii Consiliului Judeţean, cât şi cei ai municipalităţii au declarat că vor sta alături de Top-T şi în anii următori. Pentru 2017, bugetul festivalului buzoian este de aproximativ un miliard şi jumătate de lei vechi.

Lineup-ul ediţiei cu numarul 30 este unul de excepţie. Vineri, vor urca pe scenă „Am fost la munte şi mi-a plăcut”, E-AN-NA, White Walls, Taine, Trans Expres şi Dirty Shirt. Festivalul se va încheia cu concertele Survolaj, Trooper şi Celelalte Cuvinte. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Viki spune:

    recunoasteti care e homosexualul? rockerii stiu cine o arde in dos dintre cn vb

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!