Publicat la: 18.09.2017. 18:04 / 811 views

TOP-T, ANIVERSARE CU CÂNTEC. CEA DE-A 30-A EDIŢIE S-A CONSUMAT ÎN WEEKEND

Weekend cu cântec la Buzău. O nouă ediţie, a treizecea, a celui mai longeviv festival rock, s-a consumat, în urbea noastră. Trupe cu nume, precum Celelalte Cuvinte, Trooper, Survolaj şi Dirty Shirt au urcat pe scenă, spre deliciul rockerilor de toate vârstele prezenţi la festival.

top 1Număr mare de spectatori, la Top-T, în ciuda biletelor destul de piperate, pentru un oraş precum Buzăul. Poate cel mai îmbucurător lucru a fost prezenţa rockerilor de toate vârstele. Liceeni, fani ai trupelor din noua generaţie, dar şi rockerii vechi, nostalgici ai ediţiilor din anii ‘90 au răspuns prezent, în weekend, la cea de-a treizecea ediţie a celui mai longeviv festival rock din ţară. Indiferent dacă au venit special pentru un band sau pentru atmosferă, cei prezenţi n-au regretat niciun moment, graţie prestaţiilor de excepţie ale trupelor.

La fel de bine s-au simţit şi cei veniţi să concerteze la Buzău, poate şi datorită faptului că Top-T se constituie într-un reper pe harta rockului românesc. Mai mult, unii dintre performeri au fost, la rându-le, fani ai festivalului, înainte de-a se apuca de cântat.

Pe scena festivalului au urcat douăsprezece trupe, câte şase în fiecare seară a evenimentului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!