Tencuială căzută de pe fațada unui bloc. Pericol iminent pentru cetățeni, pe B-dul Unirii din Buzău

Tencuială căzută de pe fațada unui bloc. Pericol iminent pentru cetățeni, pe B-dul Unirii din Buzău

Pericol iminent în zona Unirii Sud din municipiul Buzău. Bucăți mari de tencuială s-au desprins, ieri seară, de pe fațada unui bloc, chiar la ultimul etaj, riscând să cadă peste trecători. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită de bucățile de tencuială căzute pe asfalt.

Ținând cont de înălțime și de dimensiunea bucăților căzute, s-ar fi putut produce o nenorocire.
Câțiva trecători au sunat la Serviciul Unic de Urgență 112, pentru a anunța evenimentul. În jurul orei 21:30, un echipaj I.S.U. Buzău a ajuns la fața locului, pentru a evalua situația.

A fost prezent și un echipaj al Poliției Locale Buzău, care a asigurat un perimetru de siguranță în zona cu risc pentru trecători.

Ionuț Apostu, viceprimarul muncipiului Buzău, spune că un incident similar a avut loc, săptămâna trecută, la un alt bloc, de pe B-dul N. Bălcescu. Reprezentantul Primăriei Buzău anunță că responsabilitatea renovării aparține exclusivAsociației de proprietari si a locatarilor din blocul respectiv.
Circulația pietonală și rutieră, pe un sens de mers, a fost restricționată timp de două ore, până când trotuarul a fost curățat de moloz.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și