Publicat la: 21.10.2016. 16:45 / 635 views

TELEFONIA ŞI FACTURILE LA APĂ, ÎN TOPUL RECLAMAŢIILOR. ÎN MAJORITATE, SESIZĂRILE NU SUNT ÎNTEMEIATE

După ani la rând în care băncile erau pe primul loc în topul reclamaţiilor de la Protecţia Consumatorilor, serviciile de telefonie mobilă sunt sesizate de tot mai mulţi buzoieni. A scăzut numărul petiţiilor legate de calitatea apei potabile, dar a crescut cel al cuantumului facturilor emise de furnizorul de apă. Potrivit oficialilor de la O.P.C., în majoritate, reclamaţiile nu sunt întemeiate.

telefonProblemele cu telefoanele mobile şi cu serviciile prestate de operatorii din domeniu au revenit în topul sesizărilor intrate în atenţia comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. Nemulţumiţi de calitatea produselor cumpărate şi de nerespectarea clauzelor contractuale, mulţi buzoieni apelează la O.P.C.

Totuşi, din zecile de reclamaţii primite anul acesta de comisarii buzoieni, multe sunt neîntemeiate, mai ales în situaţiile în care se sesizează o defecţiune la telefoanele mobile.

Chiar dacă nu atât de multe precum în anii trecuţi, reclamaţiile privind calitatea apei de la robinet încă mai sunt înregistrate la O.P.C. În schimb, a crescut numărul sesizărilor cu privire la valoarea facturilor emise de Compania de Apă.

În urma acţiunilor tematice, dar şi a reclamaţiilor din partea buzoienilor, comisarii de la Protecţia Consumatorilor aplică lunar, în medie, amenzi de peste 100.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!