STRADA GHEORGHE IACOB, CA DUPĂ BOMBARDAMENT. NU A MAI FOST ASFALTATĂ DE 25 DE ANI

STRADA GHEORGHE IACOB, CA DUPĂ BOMBARDAMENT. NU A MAI FOST ASFALTATĂ DE 25 DE ANI

Aflată foarte aproape de centrul oraşului, strada Gheorghe Iacob este foarte scurtă, dar foarte tranzitată de şoferii care au treabă la Inspectoratul de Poliţie. Conducătorii auto se plâng, însă, că este din ce în ce mai greu să circuli pe aici din cauza denivelărilor şi a gropilor din asfalt. Nici pietonilor nu le este foarte uşor să o parcurgă din aceleaşi motive.

strada lt col gh iacobPe strada Gheorghe Iacob trec zilnic sute de maşini. Şoferii care au treabă la Inspectoratul de Poliţie sau chiar poliţiştii care vin la serviciu o tranzitează şi sunt extrem de nemulţumiţi de calitatea asfaltului. Este plin de denivelări şi de gropi, iar trotuarele sunt aproape inexistente.
Riveranii susţin că strada nu ar mai fi fost asfaltată de peste 25 de ani. Uzura şi-a spus serios cuvântul, iar acum strada este plină de denivelări şi gropi. Oamenii au făcut numeroase solicitări la Primăria Buzău, însă până acum nu s-au primit decât promisiuni.
Marea nemulţumire a riveranilor este că plătesc unele dintre cele mai mari impozite din municipiul Buzău, dar nu beneficiază de condiţii decende.

(Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și