Calendar cu cinci meciuri în două săptămâni, pentru HC Buzău

Calendar cu cinci meciuri în două săptămâni, pentru HC Buzău

Reprogramarea meciului cu Dinamo, echipă calificată în sferturile Cupei EHF, a condensat serios calendarul băieților de la HC Buzău. “Lupii” vor avea două săptămâni de foc, interval de timp în care vor disputa cinci partide oficiale, patru în campionat și una în Cupa României.

Astfel, duminică buzoienii vor juca la București cu Steaua, miercuri pe teren propriu, cu Dinamo iar duminica viitoare, cu Sighișoara. La numai două zile distanță, pe 16 aprilie, este programat un alt meci extrem de important, cel de Cupa României,cu CSM București. Șirul de cinci partide se încheie pe 21 aprilie, pe teren propriu, cu Potaissa Turda.

Amânarea meciului dintre HC și Dinamo era normală, întrucât “buldogii” au disputat în această perioadă dubla cu Silkeborg, dublă manșă contând pentru optimile EHF League. De altfel, este și stipulat în regulamentul federației române, echipele care joacă în Europa au dreptul de a-și modifica unele date de disputare din Liga Zimbrilor. Din păcate, buzoienii nu s-au putut bucura de același favor, și din cauza unui calendar extrem de încărcat al competițiilor interne.

Revenind la meciul de duminică, partida cu Steaua va fi, spun cei din staff-ul tehnic al clubului, una foarte dificilă. În tur, buzoienii s-au impus cu 34 la 30. Meciul se disputa în luna octombrie, perioadă în care militarii au trecut print-o criză acută de rezultate.

Partida dintre Steaua și HC se va juca duminică, de la ora 18.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și