Sorți potrivnici, pentru Gloria. Storhamar, în turul al III-lea al European Handball League

Sorți potrivnici, pentru Gloria. Storhamar, în turul al III-lea al European Handball League

Zeii handbalului nu fac nicio concesie Gloriei . Sorții au fost potrivnici echipei buzoiene și anul acesta, la tragerea la sorți pentru turul al III-lea al Cupei EHF. Elevele lui Aurelian Roșca vor juca împotriva norvegiencelor de la Storhamar , vicecampioana țării fiordurilor.

După ce anul trecut fetele de la Gloria au întâlnit în barajul pentru grupele Cupei EHF pe Nantes Atlantique, trupă care s-a încoronat, în cele din urmă, drept regină a competiției, barajul de anul acesta va fi la fel de greu. Ghinionistele handbaliste de la Buzău vor trebui să joace în turul al treilea cu Storhamar Handball Elite, vicecampioana Norvegiei. Gruparea din țara fiordurilor a derulat, în intersezon, o campanie febrilă de transferuri tocmai pentru o campanie europeană cât mai lungă.

Oficialii Gloriei speră ca fetele să depășească pragul psihologic și să reușească o calificare de răsunet, în a doua competiție europeană. Chiar dacă echipa buzoiană este outsider în acest duel, precedentul cu Nantes, dublă în care fetele au fost depășite la un singur gol,  oferă speranțe fanilo handbalului.

Momentan, Gloria derulează un cantonament la Cheile Grădiștei, stagiu de pregătire în care se vor disputa și câteva amicale. Mîine este programat un meci cu Brașovul, urmat la câteva zile de o dublă cu Zalăul lui Gheorghe Tadici. Aurelian Roșca și Romeo Ilie caută să mai perfecteze cel puțin un joc de pregătire, până la finele cantonamentului

Manșa tur-retur cu Storhamar este programată pentru jumătatea lunii Noiembrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și