Publicat la: 22.06.2018. 18:15 / 2.041 views

„SENTIMENTE”. EXPOZIŢIE DE PICTURĂ ŞI GRAFICĂ

Expoziţia de pictură şi grafică „Sentimente” a fost alcătuită special pentru revenirea la Buzău a artistului plastic Ioan Oratie. Cu nouă ani în urmă, el a fost prezent pe simezele Galeriilor de Artă „Ion Andreescu” tot cu o expoziţie personală. Expoziţia poate fi vizitată până pe 15 iulie.

vernisaj 1La Galeriile de Artă „Ion Andreescu” a fost vernisată expoziţia de pictură şi grafică „Sentimente”.

Lucrările sunt semnate de artistul plastic braşovean Ioan Oratie, care a revenit după  9 ani la Buzău, vizibil emoţionat de reîntâlnirea  cu iubitorii de artă.

Expoziţia de pictură şi grafică Sentimente a luat naştere la invitaţia lui Valeriu Şuşnea, preşedintele filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România şi vechi prieten al artistului.

Artistul plastic Ioan Oratie a avut numeroase participări la expoziţii colective sau de grup, cu caracter naţional sau internaţional.

Cel mai fidel admirator al artistului Ioan Oratie, dar şi cel mai atent critic, este soţia sa, Roxana Păsculescu, critic de artă şi realizator de emisiuni radio.

Expoziţia este deschisă până la 15 iulie şi poate fi vizitată gratuit zilnic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!