Publicat la: 29.06.2016. 17:14 / 777 views

SE REPARĂ DRUMUL CĂTRE COLŢI. A FOST DEMARAT PROGRAMUL DE ASFALTARE

Licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean pentru Programul de întreţinere a drumurilor judeţene pentru covoarele bituminoase au fost încheiate iar câştigătorii au trecut deja la treabă. Cel de-al doilea tronson din drumul dintre Pătârlagele şi Colţi a intrat deja în lucru şi va fi terminat în două săptămâni. Până la sfârşitul verii vor fi aşternute pe drumurile judeţene aproximativ 60 de kilometri de covoare asfaltice.

coltiConsiliul Judeţean Buzău a demarat deja programul de asfaltări pentru câteva dintre drumurile pe care le administrează.

Pentru a putea fi asfaltat, drumul dintre Pătârlagele şi Colţi a fost preluat în perioada lucrărilor de la  Primăria Pătârlagele, care îl are în administraţie, dar care nu dispune de fondurile necesare pentru repararea lui.

În programul de asfaltări mai sunt cuprinse şi alte drumuri sau tronsoane de drum, atât din zona de munte, cât şi de la şes.

Până la sfârşitul verii, se vor aşterne aproximativ 60 de kilometri de covoare asfaltice pe drumurile din judeţ.

Celelalte vor fi balastate sau plombate, acolo unde va fi necesar.

Totodată, vor fi toaletaţi arborii de pe marginea drumurilor şi vor fi curăţate şanţurile de scurgere. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!