SE REDESCHIDE TALCIOCUL. ȘI-A SCHIMBAT DENUMIREA ÎN PIAȚA MIXTĂ DRĂGAICA

SE REDESCHIDE TALCIOCUL. ȘI-A SCHIMBAT DENUMIREA ÎN PIAȚA MIXTĂ DRĂGAICA

Veste bună pentru buzoieni. După aproape o jumătate de an în care a fost închis, Talciocul buzoian își redeschide porțile pentru comercianții interesați începând de duminică, 4 aprilie. Accesul în piață se face doar cu respectarea normelor impuse de legislația privitoare la pandemia de COVID 19.

talcioc 1Vești bune pentru amatorii de chilipiruri. Duminică, 4 aprilie, se deschide  talciocul buzoian. Târgul duminical de la Drăgaică se va redeschide după o lungă perioadă de pauză impusă de pandemie.  Redeschiderea este posibilă prin schimbarea numelui de Talcioc în Piața Mixtă Drăgaica. Vor putea fi vândute aici de la mașini noi și second hand, mărfuri industriale și agroalimentare, până la legume, fructe, produse apicole, animale de companie, păsări exotice sau ornamentale.

Comercianții care vor să închirieze spațiile și incintele puse la dispoziție de SC Piețe Târguri și Oboare sunt invitați începând de miercuri să semneze contractele.

Talciocul buzoian a fost închis în urmă cu mai multe luni din cauza pandemiei.  În timpul ultimelor controale, oamenii legii au găsit de fiecare data comercianți dar și cumpărători care fie nu purtau mască de protecție, fie o purtau în bărbie.

Conducerea Piețe, Târguri și Oboare speră acum ca oamenii să respecte regulile, de la purtarea măștii, până la distanța fizică, pentru ca piața de la Drăgaică să fie menținută deschisă cât mai mult timp posibil. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și