Publicat la: 05.04.2019. 18:12 / 1.312 views

SCHIMBĂRI PE BANCA TEHNICĂ, LA HANDBAL. DIN SEZONUL VIITOR, FETELE DE LA GLORIA VOR AVEA ALT PRINCIPAL

Romeo Ilie a confirmat că din sezonul viitor, la Gloria va veni alt antrenor principal. După plecarea lui Dumitru Muşi, conducerea tehnică a fost preluată de tehnicianul buzoian iar la un moment dat au existat zvonuri că la Buzău va veni Alexandru Weber, antrenorul de la Măgura Cisnădie. Zvonul a fost infirmat, însă, de Romeo Ilie.

handbalisteÎntrebat dacă se va regăsi în corpul tehnic al Gloriei, de la vară, Romeo Ilie a declarat că cel mai probabil va reveni la funcţia de antrenor secund, întrucât în mod cert, SCM va avea un nou antrenor principal. De menţionat că Dumitru Muşi, fostul principal al Gloriei, fusese cooptat tot de tehnicianul buzoian.

Zvonurile care-l dădeau, la un moment dat, pe Alexandru Weber ca principal al Gloriei au fost infirmate, de Romeo Ilie. Imediat după plecarea lui Muşi, antrenorul de la Sibiu afirmase public că tratează cu gruparea buzoiană.

Între timp, mai multe jucătoare de la Gloria şi-au găsit noi angajamente, din vară.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!