Regina balului. Metalul intră în play-off de pe primul loc

Regina balului. Metalul intră în play-off de pe primul loc

Cu două etape înainte de încheierea sezonului regular, Metalul și-a asigurat, deja, prima poziție la startul play-off-ului. Victoria de pe teren propriu, 5-0 cu Dacia Unirea, corelată cu înfrângerea celor de la CSM Focșani, a mărit ecartul dintre cele două echipe la 7 puncte, diferență mathematic insurmontabilă în cele două meciuri rămase de disputat.

Primul loc în această stagiune, spun cei din conducerea tehnică, este important, nu numai pentru mândria microbiștilor, cât și pentru program. Buzoienii vor juca un meci în plus acasă, în play-off,  urmând să se deplaseze de numai patru ori, conform regulii instituite de Federația Română de Fotbal. Ca atare, Metalul mai poate pierde doar teoretic locul la baraj, având deja un avantaj mare, față de echipa de pe locul al 3-lea, Sporting Liești. Grație acestui ecart, Vali Stan ar putea să-și odihnească unii jucători, înainte de cele două manse ale primei runde de baraj.

Antrenorul buzoienilor are, totuși, o nemulțumire, înaintea play-off-ului. Sunt prea multe meciuri pentru o echipă de liga a III-a.

Buzoienii mai au de jucat două etape din sezonul regular, în deplasare cu Hamangia Baia și acasă, în derby-ul local, cu Olimpia Râmnicu-Sărat. Metalul a disputat, stagiunea trecută, prima rundă a barajului de promovare, fiind eliminată de Ceahlăul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și