Publicat la: 20.12.2017. 19:23 / 2.022 views

REGAL PENTRU MELOMANI. SALA NEÎNCĂPĂTOARE LA JOHANN STRAUSS ENSEMBLE

Sala Sporturilor a fost arhiplină, aseară, la concertul de Crăciun susţinut de Johann Strauss Ensemble, una dintre cele mai cunoscute orchestre de pe plan mondial. Pe scenă au urcat 17 artişti, dirijaţi de Russel McGregor, un entertainer care a interacţionat cu publicul pe toată perioada spectacolului, iar soprana basarabeancă Ana Cebotari, supranumită ”Lia ciocârlia României”, a completat un tablou inedit al virtuozităţii.

concert 1La un moment dat, dirijorul Russell McGregor l-a invitat pe scenă pe primarul Constantin Toma, pentru a se adresa publicului. Vizibil emoţionat, edilul-şef le-a mulţumit oaspeţilor pentru că au ales şi Buzăul în periplul lor naţional.

Primarul Toma le-a mulţumit şi celor prezenţi în Sala Sporturilor la marele eveniment cultural.

La rându-i, publicul a fost excepţional şi a reacţionat pe măsura prestaţiei impecabile a orchestrei Johann Strauss Ensemble şi a sopranei Ana Cebotari.

După o serie de bisuri, cerute prin ropote de aplauze, artiştii de pe scenă s-au înclinat în faţa întregii săli. La finalul concertului, spectatorii au aplaudat minute în şir, în picioare.

Campus TV va fi singura televiziune locală care va difuza, integral, concertul de aseară. Telespectatorii au ocazia să urmărească  spectacolul Best of Viena în seara de Crăciun, la ora 20.00, şi a doua zi după Sărbătoarea Naşterii Domnului, în programul special de după-amiază. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!