Publicat la: 14.08.2018. 15:02 / 1.489 views

RATA ȘOMAJULUI, SCĂDERE RECORD ÎN 2018. PESTE 4.000 DE ANGAJĂRI ÎN JUDEȚUL BUZĂU

SOMAJÎn prima jumătate a acestui an, rata șomajului la nivelul județului Buzău a cunoscut o scădere istorică. Practic, în fiecare lună s-a înregistrat o diminuare a numărului de șomeri, ajungându-se la o rată de 7%, în condițiile în care a scăzut de la 9%.

Pe de o parte, scăderile au fost datorate angajărilor masive făcute în primele șase luni ale lui 2018, dar și politicii autorităților de a elimina din evidențe beneficiarii venitului minim garantat care au refuzat locuri de muncă sau cursurile de calificare.

În momentul de față, în evidențele A.J.O.F.M. sunt aproape 13.000 de șomeri, în majoritate beneficiari ai venitului minim garantat. 

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!