Publicat la: 24.11.2019. 14:24 / 894 views

PREZENȚĂ MAI MARE FAȚĂ DE PRIMUL TUR. PESTE 95.000 DE VOTANȚI, PÂNĂ LA 13:30

Prezență mai mare la urne, în județul Buzău, față de cea înregistrată în primul tur. Până la ora 13:30, la cele 426 de secții, au mers peste 95.000 de votanți, cu 7.000 mai mulți decât acum două săptămâni. Majoritatea covârșitoare a alegătorilor este reprezentată de persoanele peste 45 de ani.

voteaza  votanti in sectie

În ciuda vremii, până la ora 13:30, prezența la vot în județul Buzău este surprinzător mai mare față de ceea ce s-a întâmplat în primul tur prezidențial. Practic, au ieșit la urne cu peste 7.000 mai mulți alegători buzoieni.  Procentul după șase ore și jumătate de la deschiderea secțiilor de vot este de 25%. În majoritate covârșitoare, cetățenii care au votat până acum în județul nostru au vârste peste 45 de ani.

În municipiul Buzău, secția cu cea mai mare prezență este cea cu nr. 1 de la Școala nr. 5, în timp ce cel mai slab procent este înregistrat la secțiile amenajate în cartierul Simileasca.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!