Publicat la: 24.11.2019. 12:28 / 226 views

PREZENȚĂ LA FEL DE MARE, LA BUZĂU. APROAPE 60.000 DE VOTANȚI, ÎN PRIMELE 4 ORE

Prezența la urne în județul Buzău este apropiată de cea din primul tur. Vremea nu i-a descurajat pe cei care au dorit să voteze în acest tur decisiv. Prezența este mai mare în mediul rural. Cei mai mulți dintre alegători au peste 45 de ani.

sectie vot  urna vot

Aproape 60.000 de buzoieni au votat în primele patru ore și jumătate de la deschiderea secțiilor, ceea ce înseamnă un procent de peste 15% dintre cetățenii aflați pe listele electorale permanente.

Potrivit statisticilor de la Biroul Electoral Central, în județul nostru, majoritatea celor care au votat până la ora prânzului este formată din persoane peste 45 de ani.

La nivelul județului sunt amenajate 426 de secții de votare. În primul tur al alegerilor prezidențiale, prezența la urne în județul Buzău a fost de aproape 50%.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!