Publicat la: 24.11.2019. 12:51 / 973 views

PREȘEDINTELE NEAGU, VOT CU CÂNTEC. ȘEFUL CJ A CÂNTAT ÎN CABINA DE VOT

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a atras atenția astăzi, la urne. Membrii secției l-au auzit pe Neagu cântând în cabina de vot. Șeful administrației județene a transmis un mesaj către buzoieni, să vină la vot în număr mare. 

 neagu 2  neagu

La ora 10:00, șeful Consiliului Județean a mers la una dintre secțiile de la Colegiul Național Pedagogic “Spiru Haret”. A intrat foarte bine dispus în cabina de vot, unde a fost auzit fredonând o melodie.

Petre Emanoil Neagu a făcut un apel către buzoieni, să meargă în număr cât mai mare la urne.

La ora la care președintele Consiliului Județean a votat, prezența în județ era apropiată de cea înregistrată în primul tur. Neagu a estimat că, în ciuda vremii, procentul final va fi asemănător cu cel de acum două săptămâni.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!